Konfirmationspakken

3.600,00 kr.
Varenummer: 208801

Konfirmations pakken indeholder: 

  • Leje af 1 x softicemaskine inklusiv softicemix til 50 pers. samt 50 isbægrer,/skeer.
  • Leje af 1 x slushice maskine inklusiv 2 x 2 liter saft, 50 x glas samt sugerør m/ske.
  • Leje af 1 x popcornmaskine inklusiv popcorn mix samt 50 popcornposer.

Prisen er inklusiv:

  • 2 døgns leje.*
  • Levering/afhentning (Indenfor 100 km. fra Randers NØ. Der forekommer et yderligere tillæg ved levering Fyn/Sjælland/resten af Jylland, se priser HER). Vi gør opmærksom på, at vi kun leverer til døren. I skal derfor være min. 2 personer til at løfte maskinerne.
  • Slutrengøring af maskinerne.

Ønsker du ekstra tilbehør til softice, så finder du det HER

* Ved overbooking, modtages maskinen på selve dagen.(Er dette aktuelt vil det fremgå af den mail I vil modtage)

Tilkøb forsikring af maskinerne
1
+
Tilføj til kurv

Skal du/I holde konfirmation?

Konfirmation markerer overgangen fra barn til voksen, som for mange er en vigtig fest. Kun det bedste er godt nok til konfirmanden, så top festen med vores ultimative konfirmationspakke. Den indeholder alt det, som er med til at gøre jeres konfirmationsfest helt perfekt! 

Men hold godt fast for konfirmationspakken kan bruges alle steder: Om konfirmationsfesten skal holdes hjemme i haven, i det lokale forsamlingshus eller et helt tredje sted. Festen vil blive toppet med en lækker softice til dessert, en skøn slushice og en omgang lækre popcorn, til alle som er en del af festen.

Alt dette vil være med til at sætte prikken over i’et til festen, og med vores konfirmationspakke får du et godt tilbud af leje af slushice maskine, softicemaskine samt popcornmaskine - så slå til nu for at sikre en uforglemmelig konfirmationsfest!