Slushice maskine stor

950,00 kr.
Varenummer: 219201

Prisen er inklusiv:

  • 2 x 2 liter slushice koncentrat (svare til ca. 120 glas). OBS: 2 liter koncentrat giver cirka 12 liter Slush Ice. Hvert kammer er til cirka 12 liter.
  • Glas & sugerør (50 stk. medfølger)
  • 2 døgns leje *

Afhent selv fra vores lager i Randers NØ eller ønskes levering, opsætning samt afhentning, se venligst HER

Slushice maskinen skal afleveres tom.

Prisen er inklusiv slutrengøring. 


Vi anbefaler tilkøb af slushice koncentrat og tilbehør, idet der kun er til en omgang klik her

Mål: cm B 40 x D 47 x H 85.
Vejledning


* Ved overbooking, modtages maskinen på selve dagen.(Er dette aktuelt vil det fremgå af den mail I vil modtage).

Tilkøb forsikring af maskinen


1
+
Tilføj til kurv

Skal din fest tages til et endnu højere niveau, så er det bestemt værd overveje om du skal leje en slushice maskine her hos Festihuset.dk.


Overrask dine gæster og lej en slushice maskine til din næste fest! Både børn og voksne er vilde med de farverige slushice. Selvom slushice oftest forbindes med en varm sommerdag og masser af sol, så er den iskolde drik oplagt til at alle årets fester. At leje en slushice maskine er en super idé, til eksempelvis konfirmation, børnefødselsdag eller sommerfest, eller blot som en fantastisk overraskelse til dine gæster.


Slushice maskinen kan bruges som et festligt indslag både om dagen til de børnevenlige fester og om natten med spiritus i kun for de voksne. Når du lejer en slushice maskine kan du nemt lave et væld af spændende lækre drinks heriblandt de mest populære som fx Blå isbjørn, Brandbilen, og Filur - men kun til de voksne. Du kan se vores udvalg af forskellige slushice koncentrat HER