Studenterpakken

3.600,00 kr.
Varenummer: 208802

Studenter pakken indeholder: 

  • Leje af 1 x softicemaskine inklusiv softicemix til 50 pers samt 50 isbægrer/skeer.
  • Leje af 1 x slushice maskine inklusiv 2 x 2 liter saft, 50 x glas samt sugerør m/ske.
  • Leje af 1 x popcorn maskine inklusiv popcorn mix samt 50 popcornposer.

Prisen er inklusiv:

  • 2 døgns leje *
  • Levering/afhentning (Inden for 100 km fra Randers NØ. Der forekommer et yderligere tillæg ved levering Fyn/Sjælland/resten af Jylland, se prisen HER). Vi gør opmærksom på, at vi kun leverer til døren. I skal derfor være min. 2 personer til at løfte maskinerne.
  • Slutrengøring

Ønsker du ekstra tilbehør til softice, så finder du det HER

* Ved overbooking, modtages maskinen på selve dagen.(Er dette aktuelt vil det fremgå af den mail I vil modtage)

Tilkøb forsikring af maskinerne
1
+
Tilføj til kurv

Er du/I ved at planlægge din/jeres ultimative studenterfest, hvor altting skal være i orden? Så hold godt fast! Festen skal toppes med vores studenterpakke, den indeholder alt det, som gør studenterfesten helt perfekt!


Studenterpakken kan bruges alle steder: Om den skal holdes hjemme i haven, i det lokale forsamlingshus eller et helt tredje sted, så der findes ingen dårlige undskyldninger for ikke at toppe festen med studenterpakkens indhold. I får lækker softice til dessert, en skøn slushice og en omgang lækre popcorn, til alle som er en del af festen.


Alt dette vil være med til at sætte prikken over i’et til festen, og med vores studenterpakke får du et godt tilbud af leje af slushice maskine, softicemaskine samt popcornmaskine - så slå til nu for at sikre en uforglemmelig studenterfest!