Festpakke 3

3.500,00 kr.
Varenummer: 2077

Pakkerne er fuldt udlejet i weekenden 10/9.

Du kan stadig leje nogle af maskinerne separat. 

Pakken indeholder: 

  • Leje af 1 x softicemaskine inklusiv softicemix til 50 pers inkl. 50 isbægre/ske.
  • Leje af 1 x slushice maskine inklusiv 2 x 2 liter saft, 50 x glas samt sugerør m/ske.
  • Leje af 1 x popcornmaskine inklusiv popcorn mix samt 50 popcornposer.

Prisen er inklusiv:

  • 2 døgns leje 
  • Levering/afhentning (Inden for 100 km fra Randers NØ. Der forekommer et yderligere tillæg ved levering Fyn/Sjælland/resten af Jylland, se prisen HER). Vi gør opmærksom på, at vi kun leverer til døren. I skal derfor være min. 2 personer til at løfte maskinerne.
  • Slutrengøring.

Ønsker du ekstra tilbehør til softice, så finder du det HER

Tilkøb forsikring af maskinerne
1
+
Tilføj til kurv

Er du/I ved at planlægge din/jeres ultimative festpakke, hvor alting skal være i orden? Så hold godt fast! Festen skal toppes med vores festpakke, den indeholder alt det, som gør festen helt perfekt!


Festen kan bruges alle steder: Om den skal holdes hjemme i haven, i det lokale forsamlingshus eller et helt tredje sted, så der findes ingen dårlige undskyldninger for ikke at toppe festen med festpakkens indhold. I får lækker softice til dessert, en skøn slushice og en omgang lækre popcorn, til alle som er en del af festen.


Alt dette vil være med til at sætte prikken over i’et til festen, og med vores festpakke får du et godt tilbud af leje af slushice maskine, softicemaskine samt popcornmaskine - så slå til nu for at sikre en uforglemmelig fest!